Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-27-2005, 11:58 PM
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Location: CHICAGO, IL
Posts: 4
300se Engine Miss After Warming Up!

The 89 300se I Just Bought Has A Problem. It Runs Well Until It Gets Hot. Then It Starts To Miss And Hesitate Upon Acceleration.if You Depress The Accelerator More When This Happens It Seems To Catch And Go. It Has 136k On It No Ticks Or Knocks. I Also Noticed That The Oil Pressure Gauge Runs Low When At Idle In Gear At A Stop Light. Any Idea What This Might Be? Help!
Thanks, Steve
Reply With Quote
  #2  
Old 04-28-2005, 12:16 AM
Registered User
 
Join Date: Mar 2003
Location: Southern California
Posts: 2,091
What is the actual temperature gage reading or range when you say "hot"?

Same question for oil pressure gage reading?

Did you read the owner's manual and other owner's documents cover to cover to learn about the car?

Duke
Reply With Quote
  #3  
Old 04-28-2005, 09:15 AM
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Location: CHICAGO, IL
Posts: 4
300se Miss

[QUOTE=Duke2.6]What is the actual temperature gage reading or range when you say "hot"?

Same question for oil pressure gage reading?

Did you read the owner's manual and other owner's documents cover to cover to learn about the car?

Duke[/QUO AS FAR AS THE TEMP GUAGE, IT DOESNT GO UP VERY HGH I JUST MEANT AFTER IT IS DRIVEN FOR ABOUT 15 MINUTES. THE OIL PRESSURE GUAGE DOES DROP ALMOST TO ZERO BUT IT DOESNT SEEM TO EFFECT HOWW THE CAR RUNS.
THANKS STEVE
Reply With Quote
  #4  
Old 04-28-2005, 02:16 PM
Registered User
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 482
There are numbers. Remember them. The oil pressure situation is quite normal.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
280c engine miss PaVarrieur Vintage Mercedes Forum 25 01-16-2004 05:38 AM
EGR crossover switch and engine miss jerryg Tech Help 6 11-17-2003 09:07 PM
'75 SLC engine miss in low to mid RPM range Zippo Vintage Mercedes Forum 2 06-11-2003 10:09 AM
Waterpump 300SE 103 engine Rob Pruijt Tech Help 4 04-05-2000 04:56 PM
Engine mounts 300SE Rob Pruijt Tech Help 2 03-16-2000 08:13 AM



All times are GMT -4. The time now is 05:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page