Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-30-2001, 01:27 PM
drbear
Guest
 
Posts: n/a
On a warm day in Florida, when I start my Diesel, the car idles low enough that the Tach does not come off of Zero and the Antilock light stays on. [Like it is dieseling].

I can drive the car and after a few minutes the tach jumps to a normal reading and the light goes off, so I am sure the antilock light is on since not enough vacuum is coming from the engine.

Has this been seen before or could this be a sensor going bad?

I have over 200K miles on this car and it is still running strong. And this is not every time.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ML 320 Starting Problem MLTodd Tech Help 20 11-28-2005 03:22 AM
auto tranmission problem in 1981 300d o2pilot Diesel Discussion 2 06-15-2004 12:19 PM
Starting the Vehicle Problem! suede2400 Tech Help 0 05-27-2004 11:25 AM
Merc E220 erratic starting problem erik1 Tech Help 2 02-13-2003 03:03 PM
Starting Problem Jon Hrut Tech Help 12 01-24-2003 06:11 AM



All times are GMT -4. The time now is 09:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page