Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-24-2005, 10:42 AM
3 MB's and counting!
 
Join Date: Apr 2001
Location: Toronto, Canada
Posts: 1,825
Cold Starting Kompressor

On my 99C230K I noticed its giving me in the mornings, 4-5 "shakes" when it fires and starts to run and is then smooth....I then noticed when It started to do that, that there is no more raspy, gurgling noise you are supposed to get with this engine when cold which im told is the kompressor turning on when cold to warm up and when it does occasionally I dont get that shaking hesitation. Now, the kompressor does work because it engages at 2000rpm (sounds like a AC compressor).

Could this be the air flap actuator by the air filter making it not come on when cold or a bad solder joint in the K40 unit I heard about before?


Thanks so much need help!!

__________________
99 C43
98 S420
99 C230K
01 C240
Reply With Quote
  #2  
Old 10-25-2005, 06:06 PM
3 MB's and counting!
 
Join Date: Apr 2001
Location: Toronto, Canada
Posts: 1,825
anyone?

__________________
99 C43
98 S420
99 C230K
01 C240
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 03:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page