Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-05-2001, 02:06 PM
Posts: n/a
My 1987 560sl (131,000 miles)feels like it is braking or hesitating while coasting or decellatering from 60 MPH to 50 MPH. While it is doing this, the RPM's on the tach are jumping a bit.

Has anyone heard of this? The dealer tried everything and finally said it might be the air intake module ($1,200). What do you think?

Also, wipers only work on fast, not slow or intermittant. Any ideas?

Many Thanks,

Reply With Quote
Old 02-05-2001, 07:50 PM
Registered User
Join Date: Jan 2000
Location: St. Paul, Minnesota, USA
Posts: 58
I have the same problem on mine...and it seems to keep the cruise control from working properly too.

In a query here last fall, or possibly in a conversation with a Mercedes mechanic, I was told it was likely the throttle control needing adjustment.

I'll watch this space would be too wonderful to have the problem be fixed by "an adjustment" rather than a $400.00 part and an hour of labor.

'87 560 SL
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Update on C-Class Wiper Problem - Success! ctaylor738 Tech Help 5 03-03-2001 04:53 AM

All times are GMT -4. The time now is 10:47 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page