Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-16-2005, 06:46 PM
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Location: Staten Island NY
Posts: 1
Instrument lights on 92 500SEL

I've read most posts regarding Instrument lighting but my problems seems to be unique.

I currently have only one instrument bulb working behind the cluster which only partially lights up the speedometer. I obviously checked all the bulbs first and also "wiggled" them in their sockets - to no avail.

However, this is where my problem is strange. When the light switch is in the 'Parking' position, I have no instrument lighting at all and only left-side parking lights operate. When I turn switch further to the 'Headlights ON' position, then all exterior bulbs function correctly...but only speedometer lights up on interior (and all aux. console lights too). I checked all the fuses and they are fine, however, fuse #9 (for right side parking lights and license plate lights) has no power on either side when headlight switch is in 'Parking' position.

I'm suspecting something foul with the switch itself. Or am I looking in the wrong area?

Please help!

Constantine

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 08:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page