Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-02-2006, 05:48 AM
Registered User
 
Join Date: May 2005
Location: Salisbury,NC
Posts: 42
water temp gauge problem

Alright guys, I need some help. I have put a new water temp sending unit on my 85 300sd trying to get the gauge to work. Nothing happen. I just got a new temp, fuel, & oil gauge assembly and installed it on the car. The temp gauge did move when I turned the switch on " It did not move any with the original gauge" but no increase in needle after cranking and running engine. Also now the oil pressure gauge pegs out past 3 and sticks. This was an oem part. 1990 on the box. I did find a wire broke on top of the thermostat that I soldered back but I am pretty sure that is for the aux fan. Any help sure would be appreciated
__________________
Joseph Blackwell
1985 300SD
1990 300 2.5 Turbo
Reply With Quote
  #2  
Old 01-04-2006, 01:22 PM
Senior Member
 
Join Date: Jun 2001
Location: Northern Calif. (Fairfield Area)
Posts: 2,225
Are you sure you changed the correct unit? Where is it located? Broken wires are not common on this car.
__________________
Auto Zentral Ltd.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 01:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page