Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-05-2006, 12:35 PM
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1
01 c320 won't start! Help?

01 c320 only has 34,000 miles. The battery started going dead randolmy, over night, sometimes 4-5 days. One morning it just wouldn't start, cranked over fine, but no fire. Tested battery with volt meter, 12.2 volts. Tested under load, drops between good and weak. Tested fluid in cells, all were bad. Got new battery, still cranks over fine but won't start. Alarm went off when connecting new battery, put key in igniction and stopped. Locked and unlocked doors to reset. Still won't start. No malfunctions on dash appear. It's been a month and can't figure it out, please help? Refuse to take to the dealer.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-05-2006, 01:21 PM
Moderator
 
Join Date: Mar 2000
Location: Gainesville FL
Posts: 6,844
Dealer alternative:

http://www.auto-video.com/product_detail.php?id=26
__________________
Steve Brotherton
Continental Imports
Gainesville FL
Bosch Master, ASE Master, L1
33 years MB technician
Reply With Quote
  #3  
Old 02-05-2006, 01:54 PM
Registered User
 
Join Date: Feb 2003
Location: Ontario, Canada
Posts: 3,160
[QUOTE=stevebfl]Dealer alternative:

Steve

Can we do a group-buy on this ?
__________________
2007 C 230 Sport.
Reply With Quote
  #4  
Old 02-05-2006, 02:11 PM
Moderator
 
Join Date: Mar 2000
Location: Gainesville FL
Posts: 6,844
Dang,

Maybe I'll have to get one for each tech, I just tried the demo and typed in no start, it came up with the reasonable guess: crank sensor.

Actually I'd probably want to check FP first.
__________________
Steve Brotherton
Continental Imports
Gainesville FL
Bosch Master, ASE Master, L1
33 years MB technician
Reply With Quote
  #5  
Old 02-06-2006, 08:28 AM
Moderator
 
Join Date: Mar 1999
Location: Tucker, Ga USA
Posts: 12,153
Cranks but won't start on a V6 engine is as Steve stated..flywheel crank sensor..

Dead battery on a W203 C-class is usually a bad seat module.. maybe both seat modules..
__________________
MERCEDES Benz Master Guild Technician (6 TIMES)
ASE Master Technician
Mercedes Benz Star Technician (2 times)
44 years foreign automotive repair
27 Years M.B. Shop foreman (dealer)
MB technical information Specialist (15 years)
190E 2.3 16V ITS SCCA race car (sold)
1986 190E 2.3 16V 2.5 (sold)
Retired Moderator
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 04:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page