Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-19-2006, 02:08 PM
Registered User
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 5
Question 560SL odometer

Experienced odometer failure the other day after resetting trip meter. On occaision after that it would work intermittently. I took out speedo unit and found crumbled 12 tooth drive gear. I ordered a new one and installed it and it registered 2/10ths of a mile and quit again and now does not work at all. Speedo works fine but odo and trip meters do nothing. I took unit out again and all gears look fine. Does any one know what each of the connections on the back of the speedo unit do? There is a multi pin plug and a large single pin connector.

Everything worked fine until I reset the trip meter that initially started the problem - all I have done is replaced a broken gear. Any Help would be appreciated. Thanks, Tom

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 07:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page