Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-14-2001, 05:36 PM
Posts: n/a
Hi benzguys
I have a l977 450SL with 130,000 miles on it and one of the hydralic lifters starts clicking when it is started. The clicking goes away when it is warmed up. Is this due to a dirty valve lifter and can it be fixed without taking off the heads? Thanks Ted J. Gaskins
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
W126 Valve Stem Seal replacement DONE! donbryce Tech Help 19 07-28-2004 08:16 AM
Idle control valve broken?? W126 finn Tech Help 7 08-10-2003 03:40 PM
Valve job on 450sl Princess SL Forum 3 04-13-2002 10:38 AM
Help. Setting Valve Clearances always did confuse me.... Carrameow Tech Help 5 09-07-2001 11:22 AM
1985 300D expansion valve question engatwork Tech Help 8 08-13-2001 07:18 AM

All times are GMT -4. The time now is 03:05 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page