Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-25-2006, 06:54 AM
Registered User
 
Join Date: May 2006
Posts: 1
time related problem

Hi new member from United kingdom. I work week on week off on English Channel Ferries. Start after a week away and my 1992 S500 Sel runs fine if
you do not push accelerator into kick down. Do this and engine feels like its lost a couple of cylinders.After 15 miles clears and all is fine for rest of week off.Same thing happens after only 2 or 3 days parked up at home on leave.
Plug in Snap-On Tools diagonistic unit and shows Safety Fuel Shut Off Signal
LHS No 1/3. Ex MB technician says poss. its the electronic accelerator unit.
1300 US dollars in UK !!!Ouch! and you just cannot buy a second hand one from one of our many MB wreckers yards and plug it in. It needs to be matched to car.???He says. Anyone heard of this type of fault. Do all my own spannering and am electronics engineer.

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 10:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page