Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-25-2006, 04:30 PM
thetentguy's Avatar
Registered User
 
Join Date: May 2006
Posts: 2
W124 Bad mileage, hard cold start, irregular idle

I have a '90 300E auto. Had it for two months. I've noticed bad mileage, hard cold starts and irregular idle speeds of from 600RPM to 15000. I've read on here that the OVP, Idle control valve, oxygen sensor, coolant sensor and air flow meter could be the culprits. This engine has no emissions equipment (ie air pump, or EGR) Any other ideas? I'm cleaning the ICV and checking the OVP today so I'll let you know on those.

Thanks. I've saved so much by just reading this forum, you guys really rock.

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 10:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page