Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-28-2006, 03:37 AM
Registered User
 
Join Date: May 2006
Location: victoria bc canada
Posts: 25
heater fan seems to be on low only

when i hit any of the fan speeds , nothing happened, i hear it under the hood, when i heat difrost, it should go to high fan and it does not.
could it still be the [ evaporator temp sensor. thanks for you help. i used the search and im not sure if this is the problem, after the search
mike
Reply With Quote
  #2  
Old 05-28-2006, 07:38 AM
KenP's Avatar
Registered User
 
Join Date: Dec 2002
Location: Southern New Hampshire
Posts: 418
I see you're new here; welcome to the forum.

It would be super helpful when asking a question to state what car, year, model, engine, etc, etc.
I'm assuming its a Benz, but the HVAC/blower system in these cars differs by model and, in some cases, by year.
__________________
KenP

1996 S500 W140 Coupe
Reply With Quote
  #3  
Old 05-28-2006, 12:20 PM
Registered User
 
Join Date: May 2006
Location: victoria bc canada
Posts: 25
heater blower on low

i was tired ,, its a 1991 500sl
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 11:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page