Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-23-2006, 11:54 AM
Ron/87190e
Guest
 
Posts: n/a
Question 1987 190E 2.3 electricial problem

HELP! I am desperate. I own an 87 190E 2.3 auto. I have replaced the battery and the alternator and after aprox. 20 min. all of the dashboard warning lights come on. The car will start and is charging properly. If the battery is disconnected, the system seems to reset. If I reconnect the problem returns. I am out of ideas. Can you help me?

Reply With Quote
  #2  
Old 12-26-2006, 01:31 AM
Dan Rotigel
Guest
 
Posts: n/a
A merry christmas bump for a fellow 190e....nobody else here has ever seen such a problem?


cheers,
dan r.
Reply With Quote
  #3  
Old 12-26-2006, 08:09 AM
Registered User
 
Join Date: May 2005
Posts: 84
iwould start by checking the ground connections, don't forget the chassis ground under the battery box lower frame to engine, you can get to it from under the car

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 12:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page