Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-20-2001, 07:40 PM
Posts: n/a
I got an A/C problem that I haven't reported to the dealer yet. The problem is the A/C works for 20-30 minutes, then it get's really-really cold and shuts off, and doesn't work until I shut off the engine and wait a few. When it stops working, the fan still works, and the fuses are still good.

does anyone have any ideas? thanks

[Edited by georgek on 05-20-2001 at 07:43 PM]
Reply With Quote
Old 05-20-2001, 09:17 PM
Senior Member
Join Date: Mar 2001
Location: Accokeek, MD
Posts: 683
Just a guess but it sounds like you have air in the system and ice is forming inside to block the flow of coolant which then shuts the system down.

1993 190E 2.3
2000 Toyota 4x4 Tundra
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A/C problem Joko Tech Help 5 08-12-2003 12:44 PM
Swapped the CCU, the problem came back - new theory, still need help with a/c diagnos bodyart27 Diesel Discussion 1 06-29-2003 04:34 PM
a/c problem became less strange jivadent Diesel Discussion 2 10-30-2002 04:19 PM
Strange a/c problem on '86 300E can-do Tech Help 4 06-07-2002 12:12 AM
A/C problem has got me hot!!! Matt201 Tech Help 1 07-31-2001 11:39 PM

All times are GMT -4. The time now is 09:12 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page