Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-06-2007, 12:27 AM
Matthew
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 18
W202 headlamp adjuster failed

My c200A 2000 (202) headlamp adjustor stopped working. I believe it uses a vacumn system of some sort. I can see the purple cables in the engine bay leading into the lamps.

Any ideas?

Thanks

Matt
__________________
CruiseControl Matt
Reply With Quote
  #2  
Old 04-06-2007, 01:04 AM
Registered User
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 17
It is a vacuum problem. Check all the connectors.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-07-2007, 01:09 PM
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 106
If we are talking about self-leveling headlights, isn't there also some sort of sensor that determines the level of the car? I believe it is located on the rear suspension? It might be something you want to check, too.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 05:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page