Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-05-2007, 10:40 PM
Registered User
 
Join Date: May 2007
Posts: 17
Misfire Code

I have a 1999 S500 with 165K miles that I just replaced the headgaskets on. I sent the heads out for a valve job and now that it is back together and it is running a little rough. I replaced the plugs with autolight OE resistor plugs but and I am still getting an error code that says cylinder 2 is misfiring and a random misfire code.

Any advice would be appreciated.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-05-2007, 10:45 PM
Registered User
 
Join Date: Aug 1999
Location: Florida / N.H.
Posts: 8,777
Swap 2 with another and see if code follows
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 01:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page