Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-14-2007, 03:34 PM
Registered User
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 5
Tail Lamp Problem

2004 C240 sedan.

The tail, parking, and side marker lamps (same bulb on both sides) are not working. The dashboard display lists 2 malfunctions related to this problem.

The bulbs are good - I took them out and tested them.

I opened the fuse box panel. Inside is a sheet listing all of the fuse functions. None of the external lights have fuses! For each of the external lights, the sheet says "electronic".

Can somebody tell me what this means - beside the fact that there is no way that I can fix this problem myself? I am guessing that there is a control module somewhere in the vehicle. I hope it's not integrated into the ECM.

Willie R.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 02:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page