Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-10-2001, 06:34 PM
Mario's Avatar
Registered User
 
Join Date: Jun 2001
Location: Northern Virginia
Posts: 37
Hi, all. My sister has a 300E and the car has been giving her a lot of troubles. The problem is a misfiring. But is intermittent. She has replaced just about everything on the car plug wires, cap, rotor, fuel pumps, filters etc and every once in a while the car shuts down and or misfires. Any suggestions?
Reply With Quote
  #2  
Old 07-11-2001, 04:52 PM
G-Benz's Avatar
Razorback Soccer Dad
 
Join Date: Apr 2001
Location: Dallas/Fort-Worth
Posts: 5,711
It sounds like the obvious sources of the problem have been replaced.

I know there is a problem with defective wiring harness on our models that might be shorting out and causing your problem. I don't know which one though. The other possibility is the OVP, or overvolt protection relay. It is known to be the source of intermittent problems. Do a search on both on this forum, and you will find a wealth of information.
__________________
2009 ML350 (106K) - Family vehicle
2001 CLK430 Cabriolet (80K) - Wife's car
2005 BMW 645CI (138K) - My daily driver
2016 Mustang (32K) - Daughter's car
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Intermittent idle problem, 86 300SDL Jim H Diesel Discussion 5 10-23-2004 01:54 PM
FS 300e w124 PARTS ON EBAY!!!!!!! 6cndmbz Mercedes Used Parts For Sale & Wanted 4 09-20-2003 01:14 PM
'86 300E bad BAD traction problem! d2bernhard Tech Help 10 09-04-2002 05:24 PM
300E Difficult Hot Starts Problem Solved elkadi Tech Help 5 08-28-2002 11:48 PM
Knocking Sound from Engine 1991 300E bschroer Tech Help 3 06-26-2002 09:44 AM



All times are GMT -4. The time now is 04:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page