Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-13-2001, 12:26 PM
Posts: n/a
My AC works fine but after car gets hot = (over 100 to 110 on the MBZ "Celcius" temp gauge on the dash)I turn the car off and when I restart it blows hot air. Once the car sits for a few hours it runs cold again..New thermostat,
I have new cooolant,rebuilt radiator, new Freon, and all lines have been tested and there are no red dye leaks..
Is there a temp. heater valve, a thermostat in the AC unit somewhere...two shops have been unable to resolve one is a MBZ dealer!!! HELP!!! I spent over $1500.00 and it is still not fixed!!! I live in Vegas and need AC bad!!
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
92 500SL differential part number y2kimmel Tech Help 0 09-15-2004 09:34 AM
1990 500sl NO HEAT Rich WNY Tech Help 1 06-25-2004 12:52 AM
Avoid what year 500SL? LOWMILE SL Forum 8 10-31-2003 03:42 PM
500SL wheel offset? ready-ronnie SL Forum 3 04-08-2003 09:31 AM
500SL good years? bad years? spinedoc Tech Help 4 11-04-2002 04:57 PM

All times are GMT -4. The time now is 06:19 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page