Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-15-2008, 09:42 PM
Registered User
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 16
300sl help

im still having probs with my 93 300sl, it has trouble starting when its cold then when it does start it has to sit running for a few mins before it will rev up ... i changed plugs, wires, fuel filter , and ordered cap and rotor but i dont think thats going to help .. i only have 50k miles on it so it shouldnt be anything serious .. any ideas .. also where do i hook up a fuel pressure tester

Reply With Quote
  #2  
Old 08-16-2008, 11:48 PM
Registered User
 
Join Date: Dec 2005
Location: Atlanta.
Posts: 366
A cap and rotor could help if the contacts are badly corroded as is pretty common on the caps.

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 05:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page