Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-05-2001, 11:03 PM
Registered User
Join Date: Nov 2000
Location: Vernon, CT
Posts: 1,845
RPM guage not working

I know I have read it here, about using a cigarette butt to get the rpm sensor working, but I forget what exactly you're supposed to do. My nieghbor's '80 300SD's tach. isn't working. I fiddled with the sensor (black plastic cylinder) and it worked for a second then stopped. I tried the search function, but couldn't find it. Where do you stuff the cigarette butt?
1994 MB E320 Coupe (199,500 mi)
1992 MB 190E 2.6 (173,000 mi)
1983 Porsche 911SC (148,000 mi)
2004 Volvo V70 2.5T (198,000 mi)
PCA member
MBCA member
President of CT/Westchester Section
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Who can help here with RPM guage, anyone? rbort Tech Help 3 03-07-2004 10:36 PM
Do alternators begin to charge at a certain RPM? Chris W. Tech Help 13 02-16-2004 12:41 PM
300CE- Idle & cruising RPM? and ASR? mbrookie Tech Help 7 12-04-2003 10:48 PM
Help-Engine RPM Oscillating-92-400E? timreid Tech Help 0 08-20-2003 02:30 PM
Is my temperature guage working? david74mr Tech Help 1 06-25-2002 06:38 PM

All times are GMT -4. The time now is 07:32 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page