Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-29-2008, 09:49 PM
Registered User
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 3
Transmission slip, then engages when placed in reverse

My 93 600 SEL is slow to engage when placed in reverse. No other problems. Shifts and downshifts fine in forward gears. Does this sound like a valve body problem?

Reply With Quote
  #2  
Old 08-30-2008, 09:27 PM
Lexxani's Avatar
MBCA Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Orlando, Florida
Posts: 699

__________________
". . .back before accountants designed cars"

-Current Stable-
'78 MB 450SL-C 107.024.12.020783 #3840 <Kayleen>
'85 FORD F250 6.9L Diesel <Allison>
'98 Lexus ES300 <Rachel>
Long Gone...
'74 Chevy G10...........................'99 GMC Yukon 4X4
'83 Chevy Suburban 6.2 diesel .....'99 SAAB 9-5
'90 Mitsubishi Eclipse GS............. '01 Chevy Tahoe
'98 Nissan Altima .......................'02 MB ML320
'88 Chevy Suburban V2500 4X4 6.2 diesel
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 07:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2024 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page