Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-11-2008, 03:51 PM
Registered User
 
Join Date: Aug 2008
Location: North TN
Posts: 118
An electrical puzzle with my 300Ce

The other day my wife came in and told me our car's, '91 300CE, wipers didn't work, and she also noticed that the power seats and widow didn't work. I'm suspecting that all of these are connected somehow. Anybody got a clue where I might look. Thanks jmerc6
Reply With Quote
  #2  
Old 11-12-2008, 08:11 AM
Registered User
 
Join Date: Aug 2002
Location: Southeastern PA
Posts: 2,970
Check the fuse box under the hood, driver's side. The card in the lid descibes which circuit each fuse protects.
__________________
Fred Hoelzle
Reply With Quote
  #3  
Old 11-12-2008, 10:30 AM
Registered User
 
Join Date: Aug 2008
Location: North TN
Posts: 118
I did that and didn't see any bad fuses. Then last night when I got home my wife said everything is working now. Does that shed anymore light on it?
Reply With Quote
  #4  
Old 11-14-2008, 07:33 PM
Gerard's Avatar
91 300CE M103: 80 450SEL
 
Join Date: Nov 2001
Location: Dublin, Ireland
Posts: 112
change the fuses

Quote:
Originally Posted by jmerc6 View Post
I did that and didn't see any bad fuses. Then last night when I got home my wife said everything is working now. Does that shed anymore light on it?
Those fuses decay with time. the metal becomes sort of porous and crumbly. Also the sprung contacts can build up with corrosion from the fusewire, thus creating a bad contact. Try rotating the fuses to clear corrosion, and lift out the fuse and check the fuse wire too. I replaced the lot of them on my car.
Its a simple fix to rule out before trying more major items.
Reply With Quote
  #5  
Old 11-15-2008, 10:43 AM
Registered User
 
Join Date: Aug 2008
Location: North TN
Posts: 118
Thanks, I'll give it a try. Let you know if it works.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 09:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page