Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-20-2009, 04:06 PM
kraut
 
Join Date: Nov 2004
Location: Templeton CA
Posts: 15
W202 no power/bogging

- w202 2000 Kompressor
- 120k miles

Did and extensive search of threads but none cover the exact issue.

Problem - loss of power when pushing the peddle down further than 10%. Its a similar feeling to when the rev limiter kicks in = no power
- No CEL
- Just replaced Fuel filter and MAF
- Had K&N which fouled old MAF and intake with oil
- replaced with standard air filter and cleaned intake tubes

What else should I consider? Throttle actuator or O2 sensors?
02 sensors or any other sensor for that matter have never been replaced

Thanks for your help!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 02:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page