Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-02-2009, 05:56 AM
Registered User
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 11
W126 280se engine running so slow when the engine is hot

Hi to everybody...

I'm now driving merc w126 280se.every morning when i started the car i can feel the engine is running well.but when i driving to town with a/c everything is fine.when i came back to house before i shut down the a/c the engine is look like running so slow if i turn off the a/c is more bad,i can feel my car whole engine look like wanna shut down.i open the bonnet and check all of the fan belt everything running so slowly also the engine shaking...Anybody can help me for this?????This car is Automaticis not manual

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 07:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page