Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-30-2001, 01:05 AM
Posts: n/a
Bad riding C200

Hi there,

I drive a 1997 W202 Mercedes C200 Elegance. Its been in the family since new and ive taken it over recently for good when my parent bought a S-Class. The thing is, it drive much different from new. The handling has gone real bad and the front "drops" into potholes rather than absorb. It doesnt corner as well and it leans. The tyres dont show any wear at all on the walls. I took it to the dealer and they said its perfectly fine. To me its not! There is just something not right and it pisses me off that I cant put a finger on it! Please reply if you have any idea what this may be..

1989 300TE
1997 C200 Elegance
2000 S430
Reply With Quote
Old 10-30-2001, 05:34 AM
ymsin's Avatar
Driver, Mercedes-Benz
Join Date: Feb 2001
Location: Malaysia
Posts: 1,645
Might well worth to check the front suspension - struts and springs.
... Kerry

126 tailed by a 203, 129 leading the pack.
Reply With Quote
Old 10-31-2001, 03:57 AM
Posts: n/a
Ive done that...Ive had the whole car checked out by Mercedes specialists and they told me that the car is fine. They checked the bushes and the struts and all that and they said everything is fine...But drive the car and you will see there is something about it.

Thanks for your help


1989 300TE
1997 C200 Elegance
2000 S430
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Oil caught in muffler from bad turbo billy_witort Diesel Discussion 2 01-23-2004 02:11 PM
How to confirm bad turbo? MarkM Diesel Discussion 11 01-21-2004 07:53 PM
Manually shifting a automatic it bad??? mike690003 Tech Help 10 09-19-2003 01:48 PM
bad "CAR"Ma? Ashman Open Discussion 2 05-10-2002 12:36 AM
bad glow plug or electrical problem? JHZR2 Diesel Discussion 1 04-24-2002 02:23 AM

All times are GMT -4. The time now is 10:35 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page