Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-06-2001, 11:02 PM
Registered User
Join Date: Oct 2000
Location: Havelock NC
Posts: 35
560sl cooling

Recently, I changed coolant. After completing the job I had a few things occur. At idle after the engine has been at temp the coolant temperature rises. When driving it stays right around 80 but rises when I am sittting still at idle to about 100. ALso noticed a leak at both ends of radiator on the side tanks. I can hardly believe that the radiator just went bad as I changed the coolant. ANy ideas? Thanks. Rob Thomas
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MB says it's okay to use Prestone Wm. Lewallen Diesel Discussion 26 12-24-2008 09:32 PM
560SL High Idle and Aux Cooling Fan Problems harcar Tech Help 4 05-23-2003 01:41 PM
560SL AC sudenly stop blowing cold air??? Kim D. Hooper Tech Help 1 09-24-2002 03:21 PM
82 300D cooling problems DIESEL Diesel Discussion 6 05-03-2002 12:47 AM
560sl cooling Rob Thomas Tech Help 1 03-25-2002 11:52 PM

All times are GMT -4. The time now is 02:43 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page