Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-14-2009, 12:44 PM
Registered User
Join Date: Oct 2003
Location: San Antonio, Tx
Posts: 51
Question No start

My 89 190E cranks but that it there no spark no fuel. Had a friend check the ovp it is kicking in when voltage is apply to it he try it out of the car, I check the ovp plug with the relay out and only pin 30 has voltage key on or off none of the other pin has voltage at all (pin 30 is hot alway).
Am I looking at a bad Ignition switch or what do I look for ? if the switch is bad how do you replace it? I try to pull the instrument cluster out but can get it to come to see or get my hand in back of it also can't get it from under the dash.
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 09:14 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page