Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-31-2009, 10:37 AM
Registered User
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 6
Running Rough

I own a 1985 230E W124. The car runs good until it reaches operating temperature, then it starts running very rough IE running on 1 or 2 cylinders, little to no power. I can shut it off and restart with no problem. It will run fine for a while then the problem starts over again. Has anyone had this problem? Where to start looking, CPU, Ox. Sensor, mass. Air??????

Reply With Quote
  #2  
Old 10-31-2009, 08:42 PM
Registered User
 
Join Date: Sep 2009
Location: Great State of Texas
Posts: 440
Well, if it runs fine until it reaches operating temperature, I'd check out the temperature sensors.

__________________
A.S.E Tech A1,A6,A7,A8 & MVAC 609 + EPA 608

Unless stated otherwise, any question I ask is about my greymarket 1985 380SEL.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 06:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page