Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-16-2001, 09:21 AM
larrysiny
Guest
 
Posts: n/a
Unhappy Rear defroster not working

I recently put the hard top on my 1986 560 sl to find out that the rear defroster is not working. I have power up to the plug where the wire hooks up to the car near the rear seat. Dash board lights that the defroster is on but it is not working. Any help would be appreciated.
Larry
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
94 C280 rear defroster not working hancheng Tech Help 2 10-20-2010 01:07 AM
Rear Window Defroster rdanz Tech Help 1 10-17-2005 10:07 PM
00 ML320 rear door lock not working Fournier ML, GL, G-Wagen, R-Class, Unimog, Sprinter 13 03-27-2004 05:25 PM
Defroster switch not working hippie_elmo Vintage Mercedes 13 01-17-2002 07:34 PM
'90 300se Rear Sags kevinjh Tech Help 4 05-09-2000 10:32 AM



All times are GMT -4. The time now is 12:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page