Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-28-2009, 12:44 PM
Registered User
 
Join Date: Nov 2009
Location: Topeka, KS 66604
Posts: 53
"NEED HELP"Having major issues with 93' 300E 3.2L missing real bad in about 3-4 days

First of all, it started about the same time my air pump started squealing, (2 months ago) I don't know if that has anything to do with it or not. The car used to just cut out a little from about 20 to 40 mph or so. As time went along it started getting worse and worse. The last wk. it has gotten really bad, but the last 3-4 days it is doing it when it idols (occasionally) and pretty much all the way thru the acceleration cycle. It has started backfiring, but it seems like if I put it in low gear and manual shift, about 70% of the time it will rap out great until I shift and it drops to a lower rpm, and then it starts missing again. I am lost, going to school in a town where I don't know anybody, I have got to get it going, I finally found a manual for it, and it is on the way. Need to work on it this wknd. Thanks, any help is greatly appreciated


Last edited by hrdwerman; 11-28-2009 at 09:47 PM.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 02:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page