Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-01-2001, 07:45 PM
Alan Kepple
Guest
 
Posts: n/a
Engine Continues to Run After Ignition Shutdown

My 84 300TD continues to run after I turn off the ignition.
My Haynes manual suggets the fuel system cut off solenoid is not working but does not show where the solenoid is located. Can anyone tell me where to find this soleniod and if this is the likely cause? The engine shutdowns normally using the throttle linkage.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-01-2001, 10:04 PM
CJ CJ is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2000
Location: Earth
Posts: 1,318
I would post this message in diesel discussion and do a serach as well. Most likely it is a vacuum leak or a bad shut off valve. I had mine go bad in my 1991 124.
Reply With Quote
  #3  
Old 12-01-2001, 10:24 PM
Alan Kepple
Guest
 
Posts: n/a
Smile Thanks

You were right. I must have knocked the vaccum line to the shut off valve loose as I was changing the oil filter. I reinserted the vaccum line and now the engine shuts down normally.
Reply With Quote
  #4  
Old 12-01-2001, 10:42 PM
CJ CJ is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2000
Location: Earth
Posts: 1,318
I am glad that I was able to help. In my car, the diaphram went bad amd it would not hold vacuum.
Good luck!!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Oil Additives Bill Wood Performance Paddock 6 08-24-2011 11:53 AM
Radio won't turnoff when engine is shutdown mike996 Car Audio and Multimedia 2 08-18-2003 11:21 PM
running a cold engine frosty Tech Help 3 10-25-2002 04:03 AM
Engine Run On arochard Tech Help 5 02-22-2002 10:33 PM
Engine doesn't run well when stepping on the throt diw67 Tech Help 1 10-16-2000 09:26 PM



All times are GMT -4. The time now is 07:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page