Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-28-2010, 06:09 PM
Registered User
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 12
on no start

wanted 2 get back 2 all , i was using my 260 e as a daily driver this is a 89, then i got my 90 300 e 4 , 500 bucks had to get it towed home after sitting 5 years very hard 2 get running right. had 2 buy new fuel pumps. one of the fuel pumps i put on was a reman. it went bad in 2 days. so i got my money back and got the new pumps. in mean time i took a pump of my 260 e 1989, to be able to drive untill my new pumps came in. so my 260 e sits up 9 months , with 1 fuel pump removed. i put a new pump on it and no start. after going threw it again , what it was , the other fuel pump was bad after sitting 9 months. runs now, i guess these fuel pumps need to be working not sitting up for months. i paid 700 for the 260 e , all i had to do was jump start it and drive away. the 500 buck 300 e was a job.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 06:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page