Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-10-2012, 10:13 AM
USMCR O-5's Avatar
Registered User
 
Join Date: Aug 2007
Location: Florida
Posts: 34
W210 Instrument Cluster Not Working

I have a 96 E320 and the instrument cluster gauges have stopped working. Recently, I had the AC compressor replaced and I thought that maybe something had been disturbed because the gauges worked for the 16 years that I've owned the car and stopped after the AC work. The intermittently come on and off, but lately they don't come on at all. The display in the center that shows mileage, temp etc still works, along with the low fuel light, but the gauges don't move at all. I have an extra instrument cluster out of a junk car which worked in the past, so I put it in and it doesn't work as well, so it may not be the cluster itself. Is there a connection in the engine compartment that I should check? The mechanic that changed the AC compressor mentioned something about a "SAM" unit; does this make any sense? Any help would be appreciated.

__________________
Retired NYPD
Retired USMC
Life is good.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-22-2014, 01:44 AM
Registered User
 
Join Date: Oct 2009
Location: San Jose
Posts: 1
Were you ever able to solve the problem with your gauges not working? I have the same problem with my 1997 E420. None of the gauges work although the mileage continues to register. The gauges to work occasionally however after turning the car off they will not work again for some time. I want to narrow down the problem before I start investing any money as a trial and error for the repair.

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 02:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page