Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-09-2014, 08:16 PM
Registered User
 
Join Date: Mar 2014
Location: WA, USA
Posts: 1
W124 - No power to o2 sensor heater

Hello,
I have a 1995 E320 (W124, M104).

I am getting Code 12 on the car which points to o2 sensor heater and tested the heater ok. I do not see any power from car to the connector where the oxygen sensor plugs in. I ran a continuity test from the ECM to the sensor and it is fine and there is no short either. I checked for power both with engine off and with engine on.

Does ECM cut out power if sensor is not plugged in? Any other thoughts?

Thanks
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 04:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page