Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-29-2014, 10:51 PM
jct jct is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 2
Unhappy can't get right

My 1992 500sl runs with what seems to be amiss but when i turn the ac on the miss comes out and it runs fine but as soon as i turn the ac off the miss comes back anyone please help.

Reply With Quote
  #2  
Old 08-30-2014, 03:25 AM
oldsinner111's Avatar
once a happy man
 
Join Date: Nov 2008
Location: bristol,tn
Posts: 5,811
check plugs,wires coils,and too electrical harness
__________________
plant, and animal life matter. human's had their chance.
Reply With Quote
  #3  
Old 08-30-2014, 09:45 AM
jake12tech's Avatar
Registered User
 
Join Date: Nov 2011
Location: Philadelphia, PA
Posts: 2,770
The early 90s era MBs (1992/1996) were effected with wiring harness issues.. It is something to consider looking at.

__________________
1999 E300 220k
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 07:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page