Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-12-2014, 06:56 AM
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 292
1999 ML430 keeps going into limp mode

My 1999 ML 430 keeps going into limp mode. Truck will driver fine for couple minutes with no brake light on, then brake light will come on and beeps like the handbrake is left on.
I checked handbrake and switch and its not on , fluid is good and pads are fine.
What else can i check?

__________________
83 300TD Sable 402K " Work Truck "
81 300SD Gray 240K " Loner Car "
04 E320 Blue 90K " My Winter rig "
07 BMW X5 4.4 118K " My Summer rig"
04 Jetta TDI Wagon 168K " Wifes "
08 Toyota FJ 109K " Wifes winter rig "
04 Jetta TDI 120K " Daughters Car "
Reply With Quote
  #2  
Old 09-12-2014, 12:04 PM
ILUVMILS's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 2,762
The parking brake indicator and audible beep are telling you that the traction system is off-line. You'll need to have the codes read out.

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 11:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page