Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-21-2014, 02:18 AM
Registered User
 
Join Date: May 2014
Location: Houston, TX
Posts: 54
A/C vac issue

I've obviously got a vacuum leak somewhere because its not blowing out the center vents. Starts out coming out the center but after a few minutes resortes to the defrost vents. Has anyone ever had this?

Also the trans is shifting hard. I've checked the lines and all are connected. I did replace a fan belt last week and after that everything started.

Does anyone have any advice on what lines to check?
Thanks!!

__________________
1996 E300D
Reply With Quote
  #2  
Old 09-21-2014, 02:46 AM
Registered User
 
Join Date: May 2009
Location: The slums of Beverly Hills
Posts: 6,511
Have you checked your CCU for stored error codes?
Reply With Quote
  #3  
Old 09-21-2014, 10:42 AM
Registered User
 
Join Date: May 2014
Location: Houston, TX
Posts: 54
I've looked at how to check it but I'm missing the passenger Auto bottom and you need that to do the check.

__________________
1996 E300D
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 07:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page