Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-24-2002, 11:38 AM
Posts: n/a
Question Climate control blowing fuses

Hi all;
I have posted before about this condition on my 89 300SE and have gotten many helpful suggestions.To recap my problem... When I turn on the air conditioning,it blows a fuse immediately.This is what I have done in the way of trouble shooting so far. Disconnected the ... still blows.Neutralized all the blower speed buttons so it wouldn't come on .. still blows. Last night I discovered that if I select vent only ( the first button to the left of off )the blower will run and the fuse doesn't blow.Is this a key clue to my problem? Is there a relay for the compressor that may be bad? Help!!
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 08:20 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page