Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-07-2002, 11:29 AM
Posts: n/a
Transmission experts help, No reverse after adjustment

Hey guys, I really need some help here. M.B. doc gave me the adjustment procedure on the reverse band and the modulator. I did that, now I have no reverse at all. Did I not tighten enough on the adjustment bolt. Do I need to look for other problems? I just installed this transmission and it is under warranty but I'll have to pull it again to exchange it . Is there any other thing that may be fixable to solve this with the transmission still in the car? I'm at a loss. HELP!!!!!

Also, I removed the reverse adjustment bolt from the transmisison and replaced it with the bolt from my old tranny which was in better shape(the new tranny's bolt had a bur on the end of the bolt). Did I mess up when I remove this?

thank you,
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 12:34 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page