Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-10-2002, 09:06 PM
hmaddox106
Guest
 
Posts: n/a
1992 300e 2.6 auto transmission question?

Was backing out of driveway a few minutes ago. When I shifted from reverse to drive......load "pop" was heard and now it will not go forward in any gear......however, will go into gear and drive in reverse. Car has approx. 168k miles and has never had a problem with tranny slippage. Did the tranny go and will it need to be replaced....any thoughts on what happened and/or could it be something else? Any estimate on cost to repair in Tampa FL area. Should I take to dealership for repair or a Mercedes specialist? Thanks in advance!
Reply With Quote
  #2  
Old 05-10-2002, 09:42 PM
Registered User
 
Join Date: Mar 1999
Location: Suwanee, GA, USA
Posts: 4,712
It sounds like you lost a B2 band. You will probably have to get the tranny rebuilt.
__________________
Benzmac:
Donnie Drummonds
ASE CERTIFIED MASTER AUTO TECHNICIAN
MERCEDES SPECIALIST 11 YRS
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 03:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page