Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-13-2002, 04:41 PM
DonUmble
Guest
 
Posts: n/a
1986 190E ignition problem.

If i look at the pulse output from the distributor to the ignition module with a scope should I see anything. The manual says the distributor is supposed to put out an alternating 1oo volts. I see nothing on my scope. I am trying to trouble shoot my car because following the manual It says that my ignition module is bad. I want to be sure because the ignition module is expensive and not returnable.

Does anyone know of a sure way to tell if an ignition module is bad. I am getting no spark.

Thank You
for any help.

Don
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 09:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page