Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-19-2002, 10:00 PM
Posts: n/a
Question 560 SEL Loss of Power

Hi, I am new to this forum and I love all the honest info for fellow Mercedes owners. I have really enjoyed many of the posts, especially Mike and rebuilding a 560SEL. I hope someone can help me with my problem on my '89 560SEL.
Recently I lost power during acceleration, it is most noticeable when climbing a hill. It is fine for city driving and not noticeable at slower acceleration but when I "Get on it" it turns in to a dog. The odd thing is when I have the pedal to the floor and I lift up on the throttle the car slightly accelerates. I asked my local Benz Mech and he said that it is the Fuel Distribution Manifold. I looked the engine over and found a hose disconnected from the smog pump. Reconnected- No Change. Now I am suspecting the Fuel Pressure Regulator. It has a vacuum line coming in and when vacuum is applied I can hear an air leak. Is this normal? or should this be air tight? Any other suggestion?
Thanks in advance!
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 05:46 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page