Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-18-2017, 07:24 PM
Registered User
 
Join Date: Aug 2017
Location: New Mexico
Posts: 4
1996 E320 keeps blowing the F4 fuse on the K40 relay

Greetings everyone, thank you for the add.

My neighbors 1996 E320 engine is cutting off while driving, no studdering, just dies. I am well aware of the K40 and CPS issues, as my G500 has the same Achilles Heel and I carry a spare of each under the seats just in case. With the E320 belonging to my neighbor, the big 40 amp fuse in the F4 position was blown. I opened up the k40 and found no evidence of it needing a solder repair. I took a chance and plugged in a spare 40 amp fuse and it blew it with in a minute. Can anyone tell me what is ran off of this 40 amp fuse? Could it be a bad K40 that is blowing its own fuse, or is it possible something deeper in the car is causing it to blow?

Thank you for your help!

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 11:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page