Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-05-2002, 01:16 AM
Registered User
Join Date: Feb 2002
Location: Seattle WA
Posts: 39
190E #3 Fuse Keeps Blowing

Hello MBers,
My problem is the #3 fuse in my 1991 2.3. It's for the auxiliary fan. When I use the air conditioning this fuse sometimes blows
sometimes even though the fans work. Also, at the same time, the temp. sensor for the engine fan, (3-pin, Black, 100c) goes bad. I have replaced this sensor twice. I put my original one back in with no problems (replaced because of age). Could these new sensors (BEHR) be of inferior quality than the original?
Back to the first question. I'm thinking that the auxiliary fan RELAY is the culprit. I can't see why the #3 fuse would blow. What would do it. ??????
Thanks for your input
1991 190E 2.3 SOLD
1972 911t 2.4 owned since 4/80 300,000+ miles SOLD
1999 C43
Merlin XLM, All Ti, 17.5lbs.
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 09:48 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page