Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-26-2019, 09:19 PM
Registered User
 
Join Date: May 2010
Location: BAKERSFIELD, CA
Posts: 275
95 e320 codes

pin 8 keeps giving me 25 and 33 blinks. i cant seem to fix them. can anyone help me out?

updated harness and throttle actuator
new o2 sensor, cam sensor, copper Bosch non resistor plugs, engine coolant temp sens, ovp relay

is there anything else that would trigger a cam sensor code? maybe the magnetic cam adjuster?

then with code 33..also a cam related code. what do i have to do to eliminate some fault possibilities?

the car starts beautiful everytime, buttery smooth idle, the only thing is that it lacks low end power till about 3000 rpm. i have another w124 with about 300k miles that pulls hard from idle so i can tell that something is wrong. i got a hunch that the po owner had this apart and didnt set the magnetic cam timing properly

would a cam adjuster not set give me a 25 and 33 code?
__________________
1995 e320
1994 e320

Last edited by speednjay; 01-27-2019 at 01:00 AM.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 12:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page