Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-06-2019, 07:36 AM
Registered User
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 2
2004 M-B C240 4matic Windshield Wiper Not Workking

The windshield wipers on my 2004 C240 4matic only work on the single swipe mode. If I push in the left control arm, I get a single swipe. If I twist the control to the intermittent or the continuous setting, NADA.

The windshield washer works and the wiper will swipe numerous times. So the wiper motor is good. Someone said that I need a new SAM module. I do hear a clicking coming from the drivers side dashboard when the car is first started. Maybe a bad relay??

Any helpful suggestions will be appreciated.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 06:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page