Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-20-2002, 09:06 AM
Registered User
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 22
300SE Trans Cold shift

Anyone have any slow 1-2 shift on the first shift of the day.

My 300SE can go a few blocks before making the shift then works fine.

Idling after start up for a few minutes helps, so it sounds as if maybe an accumulator is loosing a charge over night?

Can anyone confirm this and how big a job is it. ( If that's the problem at all.)



PaulG
Reply With Quote
  #2  
Old 06-20-2002, 02:04 PM
Registered User
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 571
This is normal. Check Benzmac's reply in this thread:

1990 300se transmission
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 01:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page