Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Closed Thread
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-12-1999, 03:31 PM
Posts: n/a
The right turn signal does not work when I have the headlights on. They do however, work when there are no lights on. Is there an electrical problem, or are the wires crossed??
Old 05-12-1999, 11:28 PM
Posts: n/a
Did you check the ground wires ?
Old 05-13-1999, 08:20 AM
Posts: n/a
You'll have to excuse my ignorance, but where are the ground wires? Battery ground?
Closed Thread


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
190E headlight for sale like new 2.3 2.6 2.3 16v euroamg Mercedes Used Parts For Sale & Wanted 4 02-22-2005 06:27 PM
Question on Axle of w201 2.3 16V swib Tech Help 6 03-19-2004 07:57 AM
Help! Instrument panel dead, no turn signals Roger65 SL Forum 8 03-05-2004 10:48 AM
190e turn signals not working properly AMG Tech Help 5 12-01-2003 09:21 PM
2.3 8V air flow sensor work in a 16v daveCT Tech Help 1 02-19-2003 10:57 AM

All times are GMT -4. The time now is 03:54 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page