Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-25-2002, 04:14 AM
Registered User
Join Date: Jun 2002
Location: Monrovia, CA
Posts: 490
Need Help with Electrical Problem

I 've got an '86 300E with 93,000 miles on it. Just today, I noticed that the right turn signal arrow on the dash glows dimly anytime I apply the brakes. If the turn signal is operating at the time I step of the brake pedal, it stops flashing and glows dimly. As soon as I take my foot off the brake, it continues flashing. Does this sound like something is trying to get to ground through my turn signal bulb? What would be the best way of troubleshooting this type of problem?


Reply With Quote
Old 06-25-2002, 10:54 AM
Amuso's Avatar
Addicted to gadgets
Join Date: Apr 2002
Location: Norway
Posts: 102
IŽd check for shorts in the rear lights, or bad connections. Take out the assemlby and clean it, and the plug. Check the wires and bulbs to it. Also check the fuses as I once had something similar that was caused by a corroded fuse connection too.
99 W210 E220 cdi sedan automatic (248.000 km) 210.006
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 06:09 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page